Vi er her fortsatt

Støtt den lokale næringen – vi er avhengige av dere som samarbeidspartnere for å kunne opprettholde transporttilbud.

Hvis Bergen og omkringliggende kommuner ønsker et mangfold av turbussoperatører, er det spesielt viktig i tiden som kommer ved dere benytter oss små transportører. Xtra Turbusser har vært holdt å motta støtte fra det offentlige i denne vanskelige perioden og vi fortsetter å kjempe for videre drift også når støtteordningen avsluttes. En gladnyhet er at vi merker at etterspørselen for persontransport har økt den siste tiden – heldigvis for det  

Xtra Turbusser følger retningslinjene fra Helsedirektoratet ifm Covid-19, og har ekstra fokus på rengjøring og desinfisering mellom hver gruppe.

Xtra Turbusser satser alt på at de som reiser med oss ​​skal få et godt transporttilbud med tilpasset barnesikring som tidligere – fordi vi leverer det «lille xtra». Det beste og sikreste transporttilbudet får dere hos oss.

Ta vare på hverandre!

Helsing SveinKaptein 

Posted in Nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>