Veteran NM i basket

Ulriken Basket arrangerte veteran NM i Bergen og Xtra Turbusser sørget for transporten av spillerne under hele arrangementet.

Siden det var aller første gang Veteran NM i Basketball ble arrangert, var vi opptatt av at kvaliteten på arrangementet måtte være god. Transport mellom hotell og haller er en veldig viktig tjeneste som spillere og ledere setter stor pris på når de tilbringer en hel helg i Bergen. Vi valgte Xtra Turbusser og Svein Trones ut i fra pris og kvalitet på transportmiddel. At det var en “innertier” skjønte vi raskt. Turneringen som varte fra fredag til søndag gikk akkurat som vi håpet, og spillere ble hentet og fraktet på de fastsatte klokkeslettene hver gang. Det takket være et godt forarbeid og god hjelp fra Svein Trones. Xtra Turbusser blir et naturlig valg, neste gang vi trenger transport.

Posted in Nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>