Overnatting og bespisning

Sammen med Scandic Hotels og Pasta Sentralen kan vi hjelpe våre kunder med overnatting og restaurantmåltider til lave priser.
Ta kontakt med oss for mer info

Ullern Håndball

Vi setter stor pris på punktligheten og positiviteten til sjåførene. Vi vil anbefale dere på det sterkeste til andre som har bruk for transport i Bergens område.

Ullern Håndball

Ammerud Håndball

Vi er strålende fornøyd henting til punkt og prikke. Sjåfører som var særdeles hyggelige, og ikke minst veldig hyggelige mot jentene. Tydelig drevet på kjøring av barn og unge. Dette er noe vi vil anbefale på det varmeste, og vi kommer til å bruke dette selskapet neste gang vi er i Bergen.

Hilsen Ammerud Håndball

Ålgård Håndball

Hei hei. Takk for sist

Vi var kjempe fornøyde med servicen vi fikk av dere. Tidsskjema ble fulgt og dere var på plass på avtalt sted til avtalt tid. Veldig hyggelige sjåfører. Svein Kaptein lot jentene spille egen musikk så ørene til oss litt mer voksne ”flagret”.

Hilsen fra Ålgård Håndball

Hordaland idrettskrets

Tusen takk for turen, det var supert å bruke dere, vi er veldig fornøyde! Og prisen er det ingenting å si på!

Loddefjord damer

Loddefjord damer 2. div.  har benyttet seg av Xtra Turbusser AS til sine bortekamper i Rogaland og Sogn og Fjordane. Vi er meget fornøyd med utførelsen av tjenesten de har levert oss, rommelig buss, god komfort og ikke minst en meget hyggelig og pålitelig sjåfør. Det vi har benyttet selskapet til er heldagsturer og kan trygt anbefale selskapet til andre som ønsker å leie buss med sjåfør.

Mvh Ernst Hoff

Veteran NM i basket

Ulriken Basket arrangerte veteran NM i Bergen og Xtra Turbusser sørget for transporten av spillerne under hele arrangementet.

Siden det var aller første gang Veteran NM i Basketball ble arrangert, var vi opptatt av at kvaliteten på arrangementet måtte være god. Transport mellom hotell og haller er en veldig viktig tjeneste som spillere og ledere setter stor pris på når de tilbringer en hel helg i Bergen. Vi valgte Xtra Turbusser og Svein Trones ut i fra pris og kvalitet på transportmiddel. At det var en “innertier” skjønte vi raskt. Turneringen som varte fra fredag til søndag gikk akkurat som vi håpet, og spillere ble hentet og fraktet på de fastsatte klokkeslettene hver gang. Det takket være et godt forarbeid og god hjelp fra Svein Trones. Xtra Turbusser blir et naturlig valg, neste gang vi trenger transport.