Vi er her fortsatt

Støtt den lokale næringen – vi er avhengige av dere som samarbeidspartnere for å kunne opprettholde transporttilbud.

Hvis Bergen og omkringliggende kommuner ønsker et mangfold av turbussoperatører, er det spesielt viktig i tiden som kommer ved dere benytter oss små transportører. Xtra Turbusser har vært holdt å motta støtte fra det offentlige i denne vanskelige perioden og vi fortsetter å kjempe for videre drift også når støtteordningen avsluttes. En gladnyhet er at vi merker at etterspørselen for persontransport har økt den siste tiden – heldigvis for det  

Xtra Turbusser følger retningslinjene fra Helsedirektoratet ifm Covid-19, og har ekstra fokus på rengjøring og desinfisering mellom hver gruppe.

Xtra Turbusser satser alt på at de som reiser med oss ​​skal få et godt transporttilbud med tilpasset barnesikring som tidligere – fordi vi leverer det «lille xtra». Det beste og sikreste transporttilbudet får dere hos oss.

Ta vare på hverandre!

Helsing SveinKaptein 

Julekampanje

De heldige vinnerne av våre transportgavekort fra vår julekampanje, er Læringsverkstedet Aronien barnehage og Skjoldtun barnehage! ⭐️Vinnerne er kontaktet.
GRATULERER til de barnehagene som får gratis bussturer med Barnibussen
TAKK til alle som har kommentarer, likt og delt. Vi ønsker alle en riktig GUD JUL⭐️
Hilsen fra SveinKaptein

Julekampanje

Vi ønsker å lyse opp i hverdagen ved å gi bort to gavekort verdi a kr 2.500,- til to heldige barnehager i Bergensregionen.
For å delta må du skrive i kommentarfeltet på dette innlegget: Barnehagen du ønsker å gi gavekortet til og Barnibussen.no.
Slik; «barnehagens navn» på tur med Barnibussen.no
Du er da med i trekningen av et transportgavekort til en verdi av kr. 2500,-.
Og husk: Vi tilbyr barneseter til alle barna i bussene våre!
Lik og del gjerne vår Facebookside
Trekning 22. desember. Vinnerne annonseres og kontaktes via Facebook
Lykke til og God Jul fra oss i Xtra Turbusser – Barnibussen

Overnatting og bespisning

Sammen med Scandic Hotels og Pasta Sentralen kan vi hjelpe våre kunder med overnatting og restaurantmåltider til lave priser.
Ta kontakt med oss for mer info

Ullern Håndball

Vi setter stor pris på punktligheten og positiviteten til sjåførene. Vi vil anbefale dere på det sterkeste til andre som har bruk for transport i Bergens område.

Ullern Håndball

Ammerud Håndball

Vi er strålende fornøyd henting til punkt og prikke. Sjåfører som var særdeles hyggelige, og ikke minst veldig hyggelige mot jentene. Tydelig drevet på kjøring av barn og unge. Dette er noe vi vil anbefale på det varmeste, og vi kommer til å bruke dette selskapet neste gang vi er i Bergen.

Hilsen Ammerud Håndball

Ålgård Håndball

Hei hei. Takk for sist

Vi var kjempe fornøyde med servicen vi fikk av dere. Tidsskjema ble fulgt og dere var på plass på avtalt sted til avtalt tid. Veldig hyggelige sjåfører. Svein Kaptein lot jentene spille egen musikk så ørene til oss litt mer voksne ”flagret”.

Hilsen fra Ålgård Håndball

Hordaland idrettskrets

Tusen takk for turen, det var supert å bruke dere, vi er veldig fornøyde! Og prisen er det ingenting å si på!

Loddefjord damer

Loddefjord damer 2. div.  har benyttet seg av Xtra Turbusser AS til sine bortekamper i Rogaland og Sogn og Fjordane. Vi er meget fornøyd med utførelsen av tjenesten de har levert oss, rommelig buss, god komfort og ikke minst en meget hyggelig og pålitelig sjåfør. Det vi har benyttet selskapet til er heldagsturer og kan trygt anbefale selskapet til andre som ønsker å leie buss med sjåfør.

Mvh Ernst Hoff

Veteran NM i basket

Ulriken Basket arrangerte veteran NM i Bergen og Xtra Turbusser sørget for transporten av spillerne under hele arrangementet.

Siden det var aller første gang Veteran NM i Basketball ble arrangert, var vi opptatt av at kvaliteten på arrangementet måtte være god. Transport mellom hotell og haller er en veldig viktig tjeneste som spillere og ledere setter stor pris på når de tilbringer en hel helg i Bergen. Vi valgte Xtra Turbusser og Svein Trones ut i fra pris og kvalitet på transportmiddel. At det var en “innertier” skjønte vi raskt. Turneringen som varte fra fredag til søndag gikk akkurat som vi håpet, og spillere ble hentet og fraktet på de fastsatte klokkeslettene hver gang. Det takket være et godt forarbeid og god hjelp fra Svein Trones. Xtra Turbusser blir et naturlig valg, neste gang vi trenger transport.