Hvis dere har som oss, prøvd å finne den rette transportøren til å kjøre barna til ulike arrangementer og oppdagelses- turer, så vil jeg på det sterkeste anbefale dere å prøve «Barnibussen»

Mvh Godvik barnehage


Tusen takk for en kjempekoselig tur til Hordamuseet på Stend idag! Med «Svein-kaptein» i sin «Sorte dame» reiste vi trygg og behagelig. Alle barna og vi voksne syns: Dette var gøy! Barnibussen kan anbefales varmest!

Fra Sælehaugen barnehage


Kommentarer fra flere voksne i barnehagene: «… og han snakket med barna..»


For dere som er interessert i å få tilbud om god transport ut av barnehagen for alle aldersgrupper se her ? Må bare få lov til å anbefale dette busselskapet, som er ideelt for oss som jobber i barnehage.

Mvh Godvik barnehage


En tilbakemelding fra pedagoger på hvordan de opplever tilbudet fra «Barn i bussen»: Dette er et fantastisk tilbud for oss i barnehagen. Det er godt å ha en buss der alle barna blir sikret i eget barnesete. Når vi vet at barna er sikret, gjør det turen lettere for oss som jobber i barnehagen. Vi opplever en utmerket bussjåfør med forståelse, interesse og engasjement for små barn. Han viser også at han har stor innsikt i barnas sikkerhetsbehov i trafikken. Han er en hyggelig og hjelpsom bussjåfør. Vi vil gjerne benytte oss av dette tilbudet flere ganger! 

Hilsen Minken barnehage


«Det skal bli godt å slippe å bytte buss 2-3 ganger»

Salhus barnehage


Eg takker for den flotte servicen som vi fekk hos dere, men må nok seie nei denne gangen. Håper at vi kan få bruke dere en annen gang.

Knarvik barnehage


Bussen kom presis og hentet oss, og kjørte oss fra «dør til dør». Trygg og fin tur, der barna satt fastspent i hvert sitt barnesetesete. Sjåføren var hyggelig, hjelpsom og pratet med barna. Denne transporten kan vi anbefale..! 

Kjenndalslia Kanvas-barnehage


Det var utrolig behagelig å bli hentet og kjørt hjem igjen til døren. Tilbudet fra «Barn i bussen» er noe vi i Kanutten barnehage kan anbefale på det varmeste.

Hilsen 4 åringene og personalet i Kanutten barnehage


Det føles veldig trygt og godt å sende barn og voksne med «Barn i bussen».

Varme anbefalinger fra Liland barnehage


Vi ble hentet i barnehagen av en hyggelig sjåfør som hadde god kontakt med barna fra første stund. Inne i bussen var det barneseter til alle barna og Svein hjalp til med å sikre alle sammen i setene. Vi ble kjørt til bestemmelsesstedet, og vi fikk dermed god tid til en flott tur i byfjellene. Vi hadde telefonkontakt med Svein underveis og da vi kom fram til bestemmelsesstedet, ankom bussen akkurat samtidig. Det var utrolig deilig å slippe å tenke på å gå til en holdeplass for å vente på en rutebuss, for så å være redd for å ikke nå en kanskje overfylt rutebuss på hjemveien. Glade, slitne barn sovnet i bussen godt sikret også på veien hjem Takk for en flott tur

Hilsen Kjøkkelvik barnehage